רשומות

מציג פוסטים מתאריך אוגוסט, 2013

מתכון לחצילים עם גבינת פטה עיזים ברוטב שמנת פסטו

בלוג עם טעם טוב הפעם ה מתכון בבלוג יהיה מתכון לחצילים עם גבינת פטה עיזים ברוטב שמנת פסטו. מנת החצילים הזו היא קלה להכנה, מתאימה לילדים, צעירים, מבוגרים וכל מי שאוהב אוכל חלבי. השילוב של ה חצילים במתכון הזה עם סוגי הגבינות פטה עיזים ופרמזן משתלב היטב עם הרוטב של הפסטו והשמנת. ונעבור מכאן למתכון. מצרכים : עבור כ-10-15 גליליות חצילים ממולאים . שניים או שלושה חצילים, תלוי בכמות שאתם רוצים. מחציל אחד יצאו לכם כ-5 גלילי חציל. מיכל שמנת מתוקה של 250 או 500 מ"ל. תלוי מאוד בכמות הרוטב הרצויה ובכמות הסועדים. רוטב פסטו, כ-שתי כפות. 150 גרם גבינת פטה עיזים. גבינת פרמזן בכמות רצויה. אופן הכנה : פורסים כל חציל לאורכו בעובי של כ-חצי ס"מ. מטגנים במחבת או שמים בתנור עד להשחמה קלה ושניתן יהיה לגלגל אותו. לאחר מכן, לוקחים מחבת ושמים בה עם השמנת ושתי כפות פסטו. מערבבים את השמנת והפסטו היטב ומבשלים את הרוטב על אש בינונית במשך 10 דקות. בינתיים, כשהרוטב מתבשל, לוקחים את פרוסות החצילים המטוגנות ושמים בהן חתיכות של גבינת הפטה עיזים. את גלילי החציל המוכנים שמים ברוטב בזהי